Over Kitty’s blog

Over Kitty’s blog

Deze site is gemaakt voor de naasten van mensen met kanker en is een onderdeel van Stichting Oases.

Hoe is dat om plotseling een direct naaste te zijn van een lief met kanker, wat kun je doen? En daarna, hoe gaat het verder, wat komt er op je af, hoe ga je daar mee om? Daar gaat deze site over.

Ik, Kitty, schrijf hierover en heb zelf ervaring, als kankerpatiënt, maar ook als naaste en heb daarnaast ook veel contacten met naasten in mijn functie als lotgenotencoördinator gehad. Ik was bestuurder bij leven met blaas- of nierkanker en ook projectleider binnen het project “betrekken van familie en naasten”. Ik ben een geboren en getogen Twentse, een moeder, echtgenote en vooral een sociaal betrokken en ervaren maatschappelijk werker. Voor mij zijn de naasten kanjers. Die mijn aandacht hebben en ook zo verdienen, omdat zij zich ook vaak overvallen en machteloos voelen en alles willen geven en doen om hun lief met kanker te helpen. Daarbij verdienen zij alle respect en steun.

Ik zal met enige regelmaat hier een blog bijhouden. Daarin schrijft ik mijn gedachten en soms ook gevoelens op over deze site. Of over de naasten en de ontwikkelingen in het land rondom kanker en de hulp aan de naasten.

Blogs over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *